Economia

Pla global de 300 milions del grup Noel

Aspira al fons Next Generation UE per implantar-lo i crear 400 llocs de treball

Noel Alimentació aspira al fons Next Generation UE amb un pla global d’inversió de 300 milions d’euros en tres anys que preveu la creació de 400 nous llocs de treball directes. Actualment Noel ja representa el 16% del PIB garrotxí. El seu director general, Joan Boix, ho va traslladar ahir al conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, durant una visita a la planta principal de la firma a Begudà (Sant Joan les Fonts). Aquest projecte es fonamenta en els eixos de millora de la sostenibilitat ambiental i de l’eficiència energètica a tota la cadena de valor de Noel, i en el desenvolupament de nous productes, que reforçaran la seva presència al mercat estatal i a l’internacional. Noel preveu prioritzar la contractació de joves, la femenina i captar talent, amb la creació de llocs de treball de qualitat.

Posteriorment, Tremosa es va reunir amb l’alcalde d’Olot, Pep Berga, que li va reclamar suport per recuperar el teixit econòmic de la ciutat, sobretot el comerç i la restauració, que són els més afectats per les mesures anti-Covid-19.

Ripoll

Al matí, el conseller va visitar Comforsa, a Campdevànol, i la Tensión Textil, a Ripoll, on es va anunciar que reprendrà l’activitat a la nau que el juny passat va esfondrar-se per l’incendi provocat per un llamp. L’empresa de filatures, segons ACN, ha comprat maquinària i s’està treballant en la reconstrucció. Es preveu que es posi en marxa abans de l’estiu i passar dels dotze treballador a una trentena. Tremosa va elogiar l’aposta de la direcció per quedar-se a la comarca tot i tenir altres llocs de producció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.