Empreses

MMM inverteix 14 milions en la mobilitat sostenible

L’empresa de Molins de Rei vol anar més enllà de la indústria de l’automòbil, i abastar sectors com ara el ferrocarril o els vehicles aeris

Manufactura Moderna de Metales (MMM), empresa especialitzada en la fabricació de sistemes tubulars per a la indústria de l’automòbil, ha entrat en el mercat de la mobilitat sostenible, amb una inversió de 14 milions d’euros durant el període 2021-2025 i reorientant la seva estratègia cap als mercats vinculats a l’electrificació i l’hidrogen.

Amb aquest canvi de rumb, MMM també amplia les seves àrees de negoci més enllà de l’automoció, tot aterrant a nous sectors vinculats a la mobilitat, com ara el del ferrocarril i els vehicles aeris per al transport de persones (aerotaxis), i la generació d’hidrogen. La companyia pensa invertir més de 14 milions d’euros entre els anys 2021 i 2025, amb una mitjana de 3,2 milions d’euros a cada exercici. La inversió servirà per renovar el parc de maquinària i de les tecnologies actuals, tot aprofundint en la immersió en la indústria 4.0.

Com diu Jordi Priu, CEO d’MMM, “com a empresa familiar amb una llarga trajectòria, MMM sempre ha tingut una gran capacitat d’anticipació, i amb aquesta visió ara iniciem una nova era marcada per una forta aposta per la mobilitat sostenible i la innovació.” Afegeix que “volem ser un referent en els sistemes de refrigeració dels vehicles electrificats i, especialment, en tot allò que té a veure amb les piles de combustible d’hidrogen o els sistemes generadors d’hidrogen.”

En aquest nou camí que transita aquesta empresa que té més de 50 anys d’història hi ha tingut molt de pes la compra el 2018 de la unitat productiva d’una companyia que li ha aportat coneixement en la transformació de l’alumini. Això va permetre MMM prendre posicions en la fabricació de sistemes de refrigeració per a vehicles electrificats i sistemes d’optimització de la generació i utilització de sistemes productors d’hidrogen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.