Economia

economia

Serveis mínims d’entre el 36 i el 80% per a la vaga de Ryanair

La vaga comença el dia de Sant Joan

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha decretat serveis mínims d’entre el 36 i el 80% a l’aeroport del Prat per a la vaga de tripulants de cabina a Ryanair convocada per als dies 24, 25, 26 i 30 de juny i 1 i 2 de juliol. Les rutes domèstiques a territoris no peninsulars estan “protegides” en un 80%, mentre que a les rutes amb ciutats espanyoles peninsulars i estrangeres que tinguin un recorregut igual o superior a 5 hores en mitjà de transport alternatiu, els serveis mínims seran del 58%. Finalment, per a les rutes amb ciutats espanyoles peninsulars amb recorregut inferior a 5 hores en mitjà de transport alternatiu, seran del 36%. El Ministeri recorda que Ryanair és la companyia que “més passatgers transporta” a l’Estat.

Els serveis mínims inclouen també els aeroports de Madrid, Màlaga, Alacant, Sevilla, Palma de Mallorca, València, Santiago i Eivissa. En tots ells, els percentatges es distribueixen igualment en les tres franges diferenciades a l’aeroport de Barcelona, i van des del 82% d’Eivissa per al primer tipus o el 36% comú a totes les infraestructures del tercer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.