Empreses

Canaletas rep un 40% més de comandes el primer trimestre

El fabricant de fonts d'aigua Canaletas, del Prat de Llobregat, ha rebut un 40% més de comandes al llarg del primer trimestre d'aquest any 2013. L'empresa considera que aquest increment de demanda ve motivat pel desenvolupament de nous dispensadors d'aigua i la consolidació de la companyia al Regne Unit, paral·lelament a l'entrada en altres mercats.

Canaletas va iniciar l'any passat una línia de creació de noves fonts d'aigua que s'emmarquen en el procés de diversificació de la seva oferta i dirigides a nínxols de mercats específics. Per exemple, la firma del Prat ha desenvolupat fonts exclusives que es caracteritzen per una major seguretat higiènica i per ser compatibles amb garrafes de qualsevol tipus.

A més, Canaletas s'ha convertit en la primera firma de l'Estat a certificar la qualitat de les seves fonts mitjançant la norma europea UNE 149101, que indica que els dispensadors no modifiquen la composició de l'aigua. El director general, Jordi Morera, defensa que aquesta certificació representa “seguretat per a l'usuari final”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.