Empreses

Minoryx guanya els premis Emprenedor XXI de Catalunya

L'empresa Minoryx Therapeutics, que es dedica a la investigació de fàrmacs per trobar tractament a malalties minoritàries d'origen genètic, ha guanyat els premis Emprenedor XXI de Catalunya que impulsa la Caixa amb col·laboració del Ministeri d'Indústria i Turisme. El premi es va concedir dimecres en el transcurs del saló Bizbarcelona i està dotat amb 5.000 euros a més de la participació en un curs per a emprenedors a la Universitat de Cambridge.

L'empresa, que té la seu al Tecnocampus de Mataró, formarà part del programa d'acompanyament de Caixa Capital Risc per donar suport a les empreses en la recerca de nous mercats. El programa inclou missions comercials per conèixer de primera mà projectes innovadors a Silicon Valey o Tel Aviv i activitats de formació i networking. Com a empresa guanyadora a Catalunya, Minoryx competirà a la fase nacional, guardonada amb 20.000 euros i que es donarà a conèixer a l'octubre.

L'empresa la van crear el 2011 Marc Martinell, amb el suport, el coneixement i l'experiència dels seus dos socis, Joan Aymamí i Xavier Barril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.