Empreses

Verbio preveu adquirir altres firmes de tecnologies de la parla

Verbio, empresa de les tecnologies de la parla al mercat hispanoparlant, ha anunciat que inicia un procés de compra d'altres firmes del sector per impulsar el seu pla d'expansió comercial. Verbio té oficines pròpies a l'Estat espanyol i al Brasil, però també és present a Colòmbia, Paraguai, Perú i Xile, sumant un mercat de més de 500 milions de persones.

Verbio és una empresa que, mitjançant tecnologies de la parla, cobreix tots els aspectes de la comunicació entre les persones i les màquines. El conseller delegat de Verbio, Antonio Terrades, ha explicat que l'empresa, amb més de 20 anys d'experiència, ha aconseguit donar resposta a totes les necessitats d'interacció entre un ésser humà i qualsevol altre dispositiu mitjançant quatre principals solucions com són els portals de veu, la biometria de la veu, la transcripció i la intel·ligència de veu.

Entre les darreres novetats de Verbio hi ha haver assolit que Codorniu aconsegueixi la recepció de comandes les 24 hores al dia gràcies a un portal de veu automàtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.