Emprenedors

Acadèmia per a emprenedors de la JCI

La Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI) posa en marxa la quinzena edició de la seva Acadèmia Catalana de Joves Emprenedors (anteriorment coneguda com a Fòrum de Joves Emprenedors), que se celebrarà del 5 al 7 de juliol a les instal·lacions de La Salle Technova de Barcelona.

El programa de l'Acadèmia –dirigit per Goretti Gràcia– inclou conferències, seminaris i activitats d'equip amb l'objectiu, expliquen des de la JCI, “de fer aflorar el talent, l'entusiasme i les competències” que els assistents necessiten per tirar endavant els seus projectes i reptes.

“Es tracta d'un programa de formació teòrica i pràctica dirigit a joves de 18 a 35 anys que en el seu entorn personal, professional o associatiu necessiten desenvolupar les seves habilitats i conèixer millor el seu potencial en el treball en equip, la motivació, el lideratge i la comunicació efectiva”, expliquen des de la Jove Cambra Internacional.

En l'edició d'enguany, la quinzena que organitza aquesta associació, l'Acadèmia de la JCI tindrà com a ponent destacat el fundador i president de la cadena de productes de dietètica i nutrició Naturhouse, Félix Revuelta.

Amb història.

“L'experiència adquirida en les 14 edicions anteriors a Catalunya, així com en altres països com Suècia o el Japó, ens demostra que aquest programa és una eina molt útil perquè molts joves es reconeguin per primer cop com a emprenedors, tant en l'àmbit empresarial com en el social, i perdin la por a fer realitat el seu somni i tirar endavant el seu projecte”, destaquen des de la Jove Cambra Internacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.