Empreses

Bismart, millor soci de Microsoft en BI

L'empresa catalana ha treballat per a l'Ajuntament de Barcelona i amb el de Terrassa per transformar en ‘open data' les dades públiques

Som especialistes en transformar dades en serveis de dades, que és el més rellevant

L'empresa catalana Bismart, única en el mercat a oferir solucions de Business Intelligence especialitzades en sectors, ha estat premiada com a Millor Partner de l'any 2013 de Microsoft en la categoria de Business Intelligence. Steve Ballmer, CEO de Microsoft, ha fet entrega personalment aquesta setmana d'aquest premi en la Microsoft Worldwide Partner Conference, a Houston. WPC és el congrés més important de l'any de Microsoft, i probablement el més important del món en tecnologies de la informació.

En aquesta edició, els premis s'han presentat en diverses categories, els guanyadors han estat escollits a partir d'un conjunt de més de 3.000 participants de 106 països. Bismart Business Intelligence ha estat reconeguda pels jutges de Microsoft com a únic< guanyador en la seva categoria.

“Aquest premi és molt important per a nosaltres, per les nostres solucions diferencials, per la nostra capacitat d'innovació i per l'entusiasme i la passió que encomanen tots els membres del nostre equip. Estem molt emocionats amb aquest resultat i aprofitarem molt bé l'oportunitat que ens obre per internacionalitzar-nos i expandir el nostre negoci”, ha declarat el CEO de Bismart, Albert Isern.

L'aliança de Bismart i Microsoft posa a disposició dels clients una sèrie de solucions de Business Intelligence, basades en la plataforma SQL Server de Microsoft, amb les quals les empreses poden obtenir més eficiència i agilitat en la presa de decisions. Així, Bismart desenvolupa i comercialitza solucions self-service d'intel·ligència de negoci que ajuden el client a gestionar amb més eficàcia les dades de què disposa el seu negoci. Segons Albert Isern, mitjançant aquest tipus de solucions, l'empresa s'assegura l'accés a la informació crítica, “en el format adequat i en el moment que el client esculli”. Combinant las capacitats de Bismart amb la potència de SQL Server de Microsoft, es garanteix, puntualitza, “l'ús òptim de les dades en cada moment, convertint la informació en un coneixement molt valuós per al negoci”.

Els consultors de Bismart estan certificats per Microsoft i ajuden el client a posar en marxa els seus projectes en sectors tan diversos com datawarehousing, analítica de negoci, informes i reporting, o balance scorecard. L'equip d'aquesta empresa nascuda en el viver de Barcelona Activa, està compost por un equip de més de 40 especialistes en business intelligence i en big data, tots enginyers o matemàtics. Entre els seus clients hi ha el BBVA, el Banc de Sabadell, Desigual, Mutua Madrileña o ROCHE.

D'altra banda, Bismart ha col·laborat amb l'Ajuntament de Barcelona a transformar les dades en informació open data, és a dir, a obrir les seves dades públiques als ciutadans per universalitzar el seu accés. Bismart ha desenvolupat la plataforma Bigov Open Data d'obertura de dades públiques, que consisteix a posar en el núvol a l'abast de la ciutadania les dades públiques que les administracions tenen en resguard per exercir les seves funcions relacionades amb tràmits administratius, ciutat, serveis, economia, empresa població o territori.

La plataforma ofereix accés a les dades en formats digitals, estandarditzats i oberts, que permet la seva reutilització de manera automàtica. “Gràcies a Open Data, l'Ajuntament de Barcelona està promovent el desenvolupament econòmic de la ciutat obrint totes les dates que pot subministrar. La solució de Bismart és diferencial en transformar les dades en serveis de dades, que és el més rellevant. Les noves aplicacions per a mòbils i els nous serveis web estan buscant serveis de dades, no només les dades”, assenyala Isern.

També l'Ajuntament de Terrassa ha inaugurat recentment el que ha anomenat portal de transparència, desenvolupat per Bismart. Aquí es posa a disposició de la ciutadania informació, entre altres, fins i tot de l'execució del pressupost municipal, traduïda a un llenguatge més comprensible per poder saber on es destinen els impostos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Bismart, millor soci de Microsoft en BI

Publicat a