Empreses

Cacaolat ja es fabrica a Santa Coloma

La primera producció de batuts de cacau de la marca Cacaolat sortida de la planta de Santa Coloma de Gramenet ja s'està distribuint. Després d'un llarg procés de remodelació de l'espai, les obres han finalitzat i s'ha realitzat el trasllat íntegre de la producció des de Barcelona al que havia estat la fàbrica de cerveses de Damm, al costat del riu Besòs, a Santa Coloma de Gramenet.

Damm i Cobega han invertit un total de 120 milions d'euros en el projecte, dels quals 75 van servir per a l'adquisició de la companyia quan estava en concurs de creditors i els 45 milions restants s'han dedicat a la reforma de la planta de Santa Coloma i a reflotar el negoci.

Canvi d'imatge

La marca celebra el 80è aniversari del seu naixement i per això ha decidit redissenyar els envasos de tota la gamma de productes i recuperar l'estil i les línies dels primers anys.

L'emblemàtica ampolla de vidre que es pot trobar en bars i restaurants està inspirada en l'envàs original de l'any 1933 i incorpora gravada la imatge d'en Pepi, el nen de Cacaolat que porta una ampolla de grans dimensions, un dels elements simbòlics de la marca.

Els altres formats del producte que també apareixen amb la nova imatge són l'ampolla familiar d'un litre, que presenta un disseny més esvelt, i els envasos individuals de plàstic i de bric de 200 ml, que inclouen també en Pepi.

Cacaolat és considerat com el primer batut de cacau fabricat industrialment a tot el món. La fórmula original d'aquesta beguda s'ha mantingut en secret i intacta des del 1933.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.