Empreses

The New Kids Club inicia l'expansió arreu de l'Estat

L'empresa, nascuda a Figueres fa més de deu anys i que es dedica a l'educació i el lleure infantils, obre quatre franquícies a Saragossa, l'illa de Tenerife i Castelldefels

The New Kids Club, l'empresa nascuda fa onze anys a Figueres i que es dedica a l'educació i el lleure infantils, inicia la seva expansió arreu de l'Estat espanyol a través d'un sistema de franquícies. Aquestes primeres obertures seran a Castelldefels, Saragossa i les ciutats de San Cristóbal de la Laguna i Adeje, situades a l'illa de Tenerife. N'hi ha una cinquena de prevista pel pròxim mes de gener a Catalunya, avancen els seus promotors. Eduard Santolària i Maria Dolors Ibànez, cofundadors de l'empresa, expliquen que s'han vist “superats”pel nombre de sol·licituds, més de 500, que han tingut els últims mesos per tirar endavant una franquícia. Entre aquestes, per exemple, hi ha sol·licituds provinents de l'Amèrica del Sud. Tot i això, Santolària, que és el responsable d'expansió, insisteix que per a ells és bàsic que l'expansió per franquícies funcioni bé, i per això són selectius a l'hora d'escollir les sol·licituds. Així, entre els motius que els fan decidir hi ha, “primer”, “que s'entengui el model”, i un valor afegit és que els interessats siguin pares. “Nosaltres pretenem anar més enllà del que és fer la feina o els deures o aprendre un idioma. Volem que els nens s'eduquin amb contingut i valors”, hi afegeix Santolària, que té com a pla de futur més immediat coordinar aquestes noves franquícies que han adoptat el model complet de The New Kids Club, la qual cosa implica, per exemple, que es disposa d'un local de més de 150 metres quadrats i d'una inversió de 30.400 euros, sense comptar l'adequació de l'espai.

La companyia gironina dóna servei a uns 800 alumnes d'edats compreses entre un any i setze d'arreu de l'Alt Empordà, el major nombre dels quals s'interessen per l'anglès. L'empresa té quatre àrees d'ensenyament: anglès -amb metodologia pròpia-, classes de suport escolar, ludoteca i activitats de vacances durant tot l'any. El fet d'englobar diverses activitats, l'atenció personalitzada i “centrar-nos en els nens”, afirma Ibàñez, són factors clau en l'èxit del projecte, que es manté en un creixement continuat, tot i que aquest any, amb les franquícies “creixerà més”.

El 2009, l'empresa va adquirir un segon local a Figueres, més gran i on es van ampliar els serveis. El 2011, en vista de l'èxit, van creure's preparats per apostar per les franquícies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

The New Kids Club inicia l'expansió arreu de l'Estat

Publicat a