Empreses

Quopiam espera doblar facturació amb l'entrada d'Ona Capital al seu accionariat

Ona Capital, societat manlleuenca de capital risc, ha entrat en l'accionariat de l'empresa osonenca Quopiam, dedicada a la implementació de xarxes informàtiques virtuals (cloud computing). Amb aquesta operació, Quopiam espera que l'any que ve pugui doblar la seva facturació, de manera que el 2014 se situï en els dos milions d'euros, i amb vista al 2015, assolir els tres milions. Aquesta notícia coincideix amb la inauguració que es va fer dimarts de les noves instal·lacions de Quopiam –nascuda el 2007 de la mà de Joan Paré– a la Via Ausetània de Manlleu, des d'on l'empresa donarà servei als més de 300 clients que té en cartera.

L'entrada d'Ona Capital (creada el 2006 i participada per empresaris com els germans Joan i Josep Font del grup Bon Preu i la família Carandell, fundadora de Benito Urban) permetrà a Quopiam fer les inversions necessàries per créixer i desenvolupar serveis més avançats i molt assequibles com és el pagament per ús de clouds privats en el cloud computing, “amb la voluntat de convertir-se en un referent del sector i oferir un servei diferenciat respecte les grans consultores tecnològiques”, comenta Joan Paré, fundador de Quopiam, actualment amb una plantilla d'una desena de treballadors.

Ona Capital té per objectiu invertir en petites i mitjanes empreses, preferentment de Catalunya, amb la intenció de fer-les prosperar aportant-hi no només recursos econòmics sinó també coneixement empresarial. La decisió d'entrar en l'accionariat de Quopiam, especialitzada en la instal·lació de sistemes informàtics i en la virtualització de servidors, reforça l'aposta de la societat de capital risc per un sector estratègic com el de les noves tecnologies. Ona Capital també ha invertit en empreses d'energies renovables com Sud Energies Renovables i Onasud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.