Empreses

Ascana continua l'expansió i inaugura una seu a Milà

L'empresa Ascana, especialista en expansió i inversió d'empreses en locals comercials i hotels, continua la seva expansió internacional i ha anunciat l'obertura d'una delegació i oficina a la ciutat de Milà, concretament a la Via Monte di Pietà, 21, al davant de la qual hi haurà Paolo Piccinno. Ascana fa anys que treballa en el mercat italià, i en aquest sentit té la seu de Havaianas, a Roma, on també té Hoss Intropia, o Zadit &Voltaire a Milà i Bolonya. Finalment, a Torí té una delegació de Pepe Jeans.

Amb una facturació de prop de 800.000 euros, i veient les possibilitats que ofereix el mercat italià, el fundador d'Ascana decideix potenciar l'inici d'aquesta etapa internacional amb la nova delegació a Milà.

La firma selecciona les ubicacions dels seus clients fent el procés d'implantació, des de la investigació i anàlisi de mercat fins a la recerca, negociació i contractació de l'immoble. En els últims anys s'ha consolidat com a líder de primera línia amb l'assessorament de grans marques, com ara Louis Vuitton o Escada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.