Gran angular

La volta al món de Barcelona estant

Al Saló Internacional del Turisme hi haurà promocions de viatges de mitjana i llarga distància

Viatjar per tot el món en poques hores i sense sortir de Barcelona és possible, del 4 al 6 d'abril, al Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC), el saló dirigit al consumidor final líder, amb més de 1.000 expositors, més de 4.000 visitants professionals i 50 països presents. A més de les propostes turístiques de proximitat que ofereixen totes les comunitats autònomes de l'Estat espanyol, el saló concentrarà a Fira de Barcelona una variada oferta internacional, amb importants promocions i descomptes, per als visitants interessats en els viatges de mitjana i llarga distància. Destaquen aquest any, en el qual se celebra la 23a edició, les destinacions dels països asiàtics, llatinoamericans i de la Mediterrània.

L'oferta de creuers turístics és un dels eixos més importants del SITC i dels que desperten més interès per part dels assistents, la majoria dels quals (66%) trien durant l'esdeveniment la destinació de les seves vacances. Les rutes per la Mediterrània, el Carib i el mar del Nord, entre d'altres, seran les propostes més destacades aquest any.

També inclourà espais dedicats al turisme rural i al càmping, entre d'altres modalitats turístiques, destacant especialment enguany la zona Menja't el món, on es podrà degustar el millor de la gastronomia catalana amb tapes a partir d'un euro.

En l'àmbit professional, el saló organitza conferències i jornades, entre les quals destaquen la sessió sobre mTourism, que reunirà empreses turístiques, destinacions internacionals i emprenedors de l'àmbit tecnològic per analitzar les oportunitats de negoci que ofereixen les comunicacions mòbils aplicades al sector turístic. És una activitat organitzada per Barcelona Mobile World Capital.

Completen el programa, la sessió internacional Delice-cities sobre turisme gastronòmic organitzat per Turisme de Barcelona, la jornada sobre Innovació en Promoció Turística del CETT, les reunions d'ACAVe, la Jornada sobre Mercats emissors de l'Agència Catalana de Turisme i la trobada amb més de 100 bloguers de turisme (Travel Blogger Meeting).

El Japó s'hi incorpora

Per primera vegada, el saló tindrà la participació del Japó, país que el 2013 va registrar una xifra rècord amb més d'11 milions de visitants estrangers. De fet, és una de les destinacions asiàtiques preferides pels viatgers espanyols: en l'última dècada el nombre de turistes espanyols s'ha triplicat, arribant a les 44.000 persones el 2013.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.