ecolasetmana

Concurs poc potable

Anul·len el procés d'adjudicació de la gestió d'Aigües Ter-Llobregat per clàusules confuses que no permetien calcular bé les ofertes.

El TSJC ha anul·lat el concurs perquè afirma que l'apartat en què es parlava de les obres a realitzar era tan confús que les companyies no podien fer bé els números per a les ofertes. Següent pas: recursos al Tribunal Suprem

La privatització de la gestió de l'empresa d'abastament d'aigua Aigües Ter-Llobregat (ATLL) per aportar 1.000 milions d'euros a una Generalitat sense líquid ha estat un nyap, segons les tres sentències del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre els recursos presentats en aquest procés. Resum de l'embolic: la Generalitat adjudica la gestió a Acciona, Agbar presenta recurs davant l'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya (OARCC), que elimina Acciona, i provoca un recurs contra la Generalitat, i sengles recursos de les companyies. El TSJC ha anul·lat el concurs perquè, segons afirma, l'apartat en què es parlava de les obres a realitzar era tan confús que les companyies no podien fer bé els números per a les ofertes. Següent pas: recursos al Tribunal Suprem.

El servei d'estudis del BBVA ha revisat a l'alça la previsió de creixement del PIB de Catalunya, que situa ara en el 3,2% aquest any i en el 2,5% el que ve, i pronostica que en aquests dos exercicis es crearan gairebé 200.000 llocs de treball.

Gas Natural Fenosa compra per 260 milions d'euros Gecalsa, que gestiona deu parcs eòlics i una planta fotovoltaica.

Esteban Espuña d'Olot ha comprat el 20% de la companyia espanyola Pata Negra Jan, propietària de l'americana Pata Negra LLC, inversió que li permetrà exportar embotits als Estats Units.

Damm controla el 100% del grup de restauració Rodilla després d'adquirir el 24% de l'accionariat que no tenia.

L'agència de viatges en línia eDreamsOdigeo va registrar unes pèrdues de 181,3 milions d'euros en el seu últim exercici fiscal, multiplicant per més de vuit els números vermells del període anterior.

El lobby turístic Exceltur ha presentat un informe en què denuncia que l'Estat podria arribar a recaptar 800 milions d'euros l'any si es regularitzessin els lloguers dels 2,7 milions d'apartaments turístics.

Amb motiu del 080 que comença demà, 10 marques catalanes s'han unit perquè la passarel·la serveixi per difondre la compra de proximitat i fer pedagogia del consum de marques locals. Són Punto Blanco, Bóboli, Naulover, Cóndor, Escorpion, Lebor Gabala, Wom&Now, Aldomartins, Yerse i Torras.

Ja es poden comprar bitllets de loteria del sorteig de la Grossa de Cap d'Any. Per aconseguir que tots els números es venguin, s'han trossejat les sèries en cinc llibres que contenen cada un 20 bitllets. Fins que no s'hagi distribuït el primer llibre de tots i cada un dels números no es distribuirà el segon, i així fins al quart.

Una setmana més, l'Eurogrup es va reunir ahir per parlar de Grècia, en una trobada que, una setmana més, era qualificada de “decisiva” per arribar a un acord sobre el rescat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.