Economia

Trobada d'arquitectes, a Banyoles

Els ha reunit l'empresa Alumilux & Metall-lux, que ha complert deu anys

Uns dos-cents professionals vinculats a l'arquitectura van assistir dijous al vespre a Banyoles al primer simposi d'arquitectura Somni d'una nit de primavera, organitzat per Alumilux & Metall-lux, una empresa especialitzada en la fabricació de formes d'alumini per a la construcció. En el simposi hi van participar alguns dels estudis d'arquitectura de prestigi dels quals Alumilux és proveïdor, com ara RCR i Jaime Prous. Dels primers, es va explicar el projecte de la casa Malecaze de Tolosa de Llenguadoc, mentre que del segon es va poder veure una instal·lació efímera a la nau on es va celebrar l'acte: un núvol format per 890 petites làmpades penjades amb cables d'acer, fetes amb fragments de perfils d'alumini, a l'interior dels quals hi havia un llum de tons blavosos.

La trobada va coincidir amb el desè aniversari de l'empresa, un referent quant a “vestits a mida per a obres de gran arquitectura”, segons expliquen els seus responsables. La intenció d'Alumilux, amb una plantilla d'uns quaranta empleats, és organitzar el simposi cada dos anys, així com workshops per a estudiants. També preveuen iniciar una línia de publicacions sobre els arquitectes amb qui hagin col·laborat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.