Educació

RAQUEL SERRANO

4RT DE LLENGÜES APLICADES A LA UPF

“Faig les pràctiques per teletreball”

Cada dia fa videoconferències amb la seva referent

No sap si les farà presencialment

Serrano fa les pràctiques de llengües aplicades al Departament d’Educació.

Estàs fent les pràctiques amb normalitat?
Quan les vaig demanar el curs passat ens van anticipar que potser no es podrien fer amb la mateixa normalitat, que potser es farien de manera híbrida o per teletreball. Jo vaig sol·licitar una de les quatre del Departament d’Educació i les estic fent per teletreball. Potser en algun moment les podré fer de manera presencial
En què estàs treballant?
Estic en l’àmbit de la formació per rebre alumnat estranger. Desenvolupem estratègies didàctiques i treballem la part emocional per a l’aula d’acollida i l’ordinària. També preparem cursos telemàtics per als docents.
Com és el teu dia a dia?
El grau l’estic estudiant a la tarda i faig les pràctiques tres matins a la setmana. Tinc dues referents, la tutora i una noia que treballa al departament amb qui em reuneixo cada dia per videoconferència i comparteixo pantalla quan fem les adjudicacions dels cursos. Tenim molta interacció.
Com valores les pràctiques?
Ara per ara funcionen, no tenim problemes de comunicació. Però potser aquesta seria més ràpida si es fessin de manera presencial.
Quan les acabaràs?
Al juny. Voldria dedicar-me a l’ensenyament de llengües, però no tanco la porta a la lingüística computacional ni a l’edició i correcció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.