Societat

JOAN HERREROS

METGE AL CAP SANT MIQUEL DE GRANOLLERS

“Entenc el malestar, no podem atendre la gent”

El doctor Joan Herreros treballa en un centre on també es formen professionals. “És trist perquè els estem formant en gestió de catàstrofes”, subratlla. Tot i denunciar que les condicions de treball són dures, amb molta sobrecàrrega, se sent “privilegiat” perquè compta amb metges residents, ja que sap que en alguns centres arrosseguen un dèficit històric de personal i tampoc es cobreixen les baixes quan algú es posa malalt. “Molts d’ells superen les 60 visites al dia”, assegura.

Les visites telefòniques es mengen el temps. I no només són diagnòstiques: “També són per baixes, aclariments sobre medicacions, consultes programades per infermeria o les que programem nosaltres mateixos.” Herreros és conscient que, malgrat els esforços que fan, la gent se sent desatesa. “Entenc el malestar. No podem atendre com abans. En part, hem deixat de fer la nostra feina.” La setmana passada van pactar amb la direcció tornar a fer seguiment dels pacients assignats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.