Societat

SOLOMON TABISAURA XEF DEL SAMANTHA’S

Xef del restaurant Samantha's

“Volem que la gent local vingui a la plaça Reial”

El Samantha’s està en un local històric.

On hi havia hagut la joieria La Isla de Cuba, en una cantonada de la plaça Reial. Encara conservem el mobiliari. I encara abans hi havia hagut, el 1876, El Bazar de la Isla de Cuba.

Va obrir al maig. Força arriscat, no?

Sabia que no seria fàcil però les coses s’han d’intentar. Si ningú s’atrevís a moure’s tot estaria mort.

La plaça Reial és 100% turístic.

Sí, però jo no busco només el turista, que, la veritat, avui ja es pot dir que està tornant a venir. Vull ser nexe entre la gent local i els qui venen a visitar la ciutat per uns dies. La meva idea és que el restaurant sigui atractiu per a la gent d’aquí, que ara mateix passa de llarg de la plaça Reial perquè es té assumit que només hi ha turistes.

No ho hauria de ser!

Cal canviar la idea que el Gòtic només és per a turistes. Nosaltres fem cuina mediterrània i volem que la gent d’aquí a qui li agrada la gastronomia sàpiga que és un punt on venir a menjar bé.

La seva cuina com és?

He posat tota la meva experiència de 20 anys per fer una cuina honesta de mercat: actual, creativa i molt variada. Apostem per la qualitat del producte de proximitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.