Economia

economia

L’Econòmic analitza demà com s’ho fa la pime per buscar talent

L’Econòmic d’aquest mes de gener, que els lectors rebran junt amb l’exemplar d’El Punt Avui de demà, analitza com actua la petita i mitjana empresa tradicional per ser més atractiva i poder trobar el talent que, moltes vegades, s’adreça a les grans corporacions i cada cop més també a les start-ups. Aquestes fórmules que empra la pime sorgeixen després que a un alt percentatge d’empreses convencionals els costi trobar el perfil laboral més adequat per cobrir les vacants. Els perfils de base tecnològica són els que més costa de localitzar perquè molts opten per la gran empresa, que té més capacitat financera per satisfer els salaris del talent jove.

També es publica una entrevista a Pere A. Fàbregas, president de la Coordinadora Catalana de Fundacions, que explica que aquest sector ocupa 90.000 persones i que genera més de 3.500 milions d’euros de valor afegit brut. També s’hi podran trobar una desena d’empreses de diversos sectors i grandària d’arreu del territori. Per exemple, s’explica el cas de la firma Teladoc Helth, que des de Barcelona gestiona més de 1.500 treballadors de 24 països. Així mateix, s’hi podran llegir una quinzena d’articles d’opinió d’experts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.