Economia

Els premis Projecta’t guardonen vuit empreses

Els premiats rebran l’ajuda d’experts per definir l’estratègia de creixement

La tercera edició dels premis Projecta’t de la Diputació de Girona va guardonar ahir vuit empreses de la demarcació. Es tracta d’Iniciaserveis, Tengui, Girona Secreta, Blaudeblaus, Ciner, Cécile Ribas, Intertoto i Cooperativa Kloosiv. Són empreses o autònoms que, gràcies a aquest premi, en els pròxims sis mesos treballaran amb consultors experts per definir l’estratègia a seguir per assolir els objectius de creixement marcats per a aquest any 2022. Els premis Projecta’t són una iniciativa de suport a les empreses que s’emmarca en el programa d’emprenedoria Co-creix i que rep el finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).

Entre aquests casos, per exemple, hi ha Cécile Ribas, una escultora i ceramista de Breda que vol connectar amb intermediaris del món de l’art per accedir a nous segments de mercat i que busca un expert que l’ajudi a internacionalitzar-se.

L’acte d’ahir va ser la culminació del treball realitzat per tots els guanyadors i va tenir la presència del diputat delegat de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local, Jordi Camps, que, segons va destacar: «La situació sanitària que vivim continua representant un dels reptes més grans a què mai ha hagut de fer front l’economia local i global. Per tant, el guardó que avui entreguem és un reconeixement a l’esforç, a la constància i la resiliència com a emprenedors.” També en l’acte d’ahir, Irene Compte, cofundadora de The Fita Institute, va fer la ponència Les claus del lideratge en temps d’incertesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.