Empreses

Cellers Torres inverteix 15 milions i creix un 5% el darrer exercici

Cellers Torres va dur a terme unes inversions de 15 milions d'euros durant el 2014, duplicant així la xifra de l'any anterior. Aquest pressupost es va destinar principalment a l'adquisició del celler de Lurton a Rueda, on ja elaborava el seu verdejo Verdeo; a la compra del 50% del capital de Devinum a la família Pescarmona, convertint-se en l'únic accionista de la distribuïdora brasilera. També va adequar el celler ubicat a Santa Maria d'Agulladolç, a prop de Mediona, a l'Alt Penedès, on s'està fent l'envelliment del cava que veurà la llum el 2016, un projecte que lidera Mireia Torres, cinquena generació familiar.

L'empresa vitivinícola catalana va créixer un 5% en valor el 2014 en comparació amb l'any anterior i va assolir els 240 milions d'euros. L'empresa familiar, que enguany fa 145 anys que es va fundar, reprèn així la tendència de creixement que anava experimentant des del 2009, tot i l'estancament registrat el 2013, i que li ha permès elevar la facturació un 30% en 5 anys. Les filials internacionals també van tenir resultats positius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.