Empreses

DSV Solutions posa en marxa un nou centre logístic a Argentona

La firma DSV Solutions Spain va tancar el darrer exercici amb un creixement orgànic del 20% i la creació de 40 nous llocs de treball. Una xifra que, segons l'empresa, preveu un increment de plantilla per al 2015 de 60 nous empleats i un creixement entorn al 15%.

Per poder fer front als resultats de l'any passat s'han posat en marxa dos nous centres logístics, un amb capacitat de 17.000 palets situat a l'àrea d'Argentona i l'altre a Madrid, amb una capacitat de 12.000 palets. A més, a llarg termini la companyia preveu construir un altre centre logístic a Barcelona amb una superfície de 50.000 metres quadrats.

DSV Solutions gestiona la cadena de subministrament des de l'origen, emmagatzemament i manipulació i ofereix tots els serveis de valor afegit, fins i tot la distribució final.

Aquesta companyia és un proveïdor mundial de serveis de transport i logística que disposa d'oficines a més de 70 països de tots els continents. Va tenir uns ingressos a àmbit mundial de 6.500 milions l' exercici passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.