Empreses

Els Roqueta fan el relleu familiar en la firma vinícola del Bages

Valentí i Ramon Roqueta, president i director general de Roqueta Origen -un grup que inclou quatre empreses dedicades a l'elaboració de vi al Bages, la Terra Alta i a Castella– han anunciat que el fill assumirà de forma progressiva les funcions del seu pare dins de l'empresa, que factura 17,5 milions d'euros.

Valentí Roqueta, que també havia estat president de l'antiga Caixa de Manresa, va aprofitar un acte davant la premsa per fer aquest anunci i també per presentar una nova línia de disseny dels seus vins, una aproximació directa al paisatge i a l'entorn que envolta la vinya Abadal.

Ramon Roqueta Segalés, després d'acabar els estudis d'enologia, va treballar en diversos cellers de l'Estat francès i els Estats Units.L'empresa familiar, que té els seus orígens vinícoles al segle XII, ha recuperat i ha millorat la varietat Picapoll, típica del Bages.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.