Imatge d’una bassa de purins de la planta de biogàs de l’empresa Som Energia, ubicada a Torregrossa (Pla d’Urgell)
Focus

Del residu, fer foc nou

L’estratègia catalana del biogàs vol convertir el residu orgànic en un recurs energètic

Cal veure si el model es recolzara en grans plantes o en petites i mitjanes distribuïdes al territori

Subscriu-te per 4 al mes
editorial

Ells també poden

Edgar Nolla Sanchez
Edgar Nolla Sanchez

Confio en el temps

Jordi Tarragona Coromina
Jordi Tarragona Coromina

Carta al pare

David Nogué
David Nogué

‘Pakis’, a bufetades

Sense foto
Informació especial
Albert Lleal

Nova cotització de solidaritat

Francesc Roca Rosell
DE MEMÒRIA
Francesc Roca Rosell

Les MIP (o ‘mips’)

Oriol López Villena
Oriol López Villena

La lliçó empresarial de la Copa de l’Amèrica

Edgar Nolla Sanchez
Tribuna
Edgar Nolla Sanchez

El preu de la llibertat: A quin cost estem disposats a vendre-la?

Sense foto
Tribuna
Iñaki Bustinduy

Un equip de 3 estrelles

Edgar Nolla Sanchez
Tribuna
Edgar Nolla Sanchez

Inquebrantables: la lluita per la permanència en un món fugisser

Francesc Roca Rosell
DE MEMÒRIA
Francesc Roca Rosell

Virtuts

Sense foto
Informació especial
Laia Coderch

La compatibilitat del delegat de protecció de dades amb altres càrrecs

Subeshna Thapa
Directora i superior de la Fundació Suraksha Abhiyan (BSA) a Bengala Occidental

“Demanem que no es vagi a restaurants on hi treballen nens”

Zoltan Nagy
Sommelier. Director del restaurant Oria by Martín Berasategui (1 estrella Michelin) Oria by Martín Berasategui Oria by Martín Berasategui

“ A l’Oria donem molta importància als vins catalans”