Emprenedors

Reservar restaurant a l’últim moment ja no és un maldecap

Phi­lippe Cla­es­sens, belga, i David Veil-Heraud, fran­co­a­le­many, esta­blerts a Bar­ce­lona des del 2009, són els cre­a­dors de Bookeat, una apli­cació per reser­var a última hora en els millors res­tau­rants de Bar­ce­lona i, abans que acabi l’any, també de Madrid. L’apli­cació va sor­tir al mer­cat a final del 2017 i resol dos mal­de­caps: tro­bar lloc en un res­tau­rant de manera imme­di­ata i, per als res­tau­ra­dors, opti­mit­zar l’ocu­pació de tau­les a última hora. Bookeat supera el miler de descàrre­gues i els 500 usu­a­ris, i ofe­reix 120 res­tau­rants per triar, una xifra que no deixa de créixer. Tots els esta­bli­ments són de qua­li­tat, amb un gran ven­tall de preus, i ofe­rei­xen ofer­tes espe­ci­als als usu­a­ris de Bookeat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.