Economia

Pirempordà, fira de l’esport i el lleure al Pirineu

Maçanet de Cabrenys consolida la segona edició de la mostra

Maçanet de Cabrenys serà el marc els dies 12,13 i 14 d’octubre de la segona edició del Pirempordà, la Fira Transfronterera d’Esports d’Aventura, Oci i Lleure del Pirineu Empordanès i la Catalunya del Nord. La fira, que va néixer l’any passat amb l’objectiu de situar Maçanet de Cabrenys i el Pirineu empordanès com a destinació de turisme actiu, farà aquest 2018 un salt qualitatiu i quantitatiu ampliant la carpa principal per aplegar aquest cap de setmana empreses, professionals i institucions públiques que vulguin presentar els seus productes i serveis, com ara agències de turisme actiu, oficines de turisme, empreses de guiatge i d’activitats, allotjaments, marques i botigues de material esportiu. Una altra novetat d’aquesta segona edició serà primer mercat outlet de segona mà per a botigues esportives i particulars. La fira Pirempordà l’organitzen conjuntament l’Ajuntament de Maçanet de Cabrenys, el Consorci Salines-Bassegoda i Creartiva Market. L’apartat d’activitats que fan més atractiva la trobada també s’amplia amb propostes de passejades en BTT, senderisme, futbolgolf, parapent o activitats a l’observatori astronòmic d’Albanyà, rocòdrom, circuit BTT infantil, exhibicions i escola de drons. Com a complement, els visitants també trobaran un espai per a furgoteques, un parc d’aventures infantil (tirolines, quads elèctrics, futbolí humà, etc.), i empreses i productors de l’agrupació Sud Canigó, procedents de la comarca veïna del Vallespir.

Premi solidari per a Grup Iris de Figueres

En el marc de la fira d’aquest cap de setmana s’entregarà el primer premi Pirempordà a la solidaritat esportiva a l’associació Grup Iris de Figueres, organitzadora de la Cursa de la Dona, que va néixer per conscienciar la societat sobre el càncer de mama. Amb aquesta distinció, els organitzadors de la mostra de Maçanet de Cabrenys volen reconèixer la tasca i dedicació d’associacions i entitats que a través de l’esport fan arribar missatges solidaris a la societat. L’entrega del premi es farà el diumenge 14, després d’un entrenament solidari a Maçanet de Cabrenys, en què les participants podran col·laborar amb un donatiu que anirà íntegrament a Grup Iris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.