Economia

Presència del vi del mar al Saló Nàutic

És el primer cop que el producte de Cala Jóncols és present a la fira

El vi subaquàtic promogut per l’hotel Cala Jóncols, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors de Roses, va ser present ahir, per primera vegada, al saló Nàutic de Barcelona.

L’empresa, que destaca per les iniciatives innovadores en el món del vi envellit sota el mar, dona a conèixer el projecte des de l’estand gestionat per la direcció general de Pesca i Afers Marítims i en el marc de l’Estratègia Marítima de Catalunya.

El projecte del vi del mar de Cala Jóncols inclou l’elaboració d’un estudi pioner que s’està duent a terme sobre l’evolució del vi subaquàtic amb l’objectiu d’obtenir la màxima qualitat del vi envellit sota el mar.

El vi que s’analitza prové de les primeres ampolles de vi de conreu biodinàmic de la vinya de Cala Jóncols. Les ampolles de vi estan recobertes d’unes àmfores d’argila perquè protegeixin millor el vi dels salts tèrmics i li donin un ambient de lluminositat més baix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.