Economia

A Olot, l’ajuda ja s’acosta als 900.000 euros

La major part són per a reactivar l’economia i fer costat a les famílies

L’Ajuntament d’Olot ha destinat fins ara 882.000 euros a ajudes de caire econòmic per als afectats per les conseqüències de la Covid-19. Els capítols d’import més elevat han estat per donar suport a activitats econòmiques que van haver de parar (250.000 euros) i a famílies amb dificultats (250.000 euros). En el còmput global s’inclouen els 160.000 euros que l’Ajuntament de moment ha deixat de cobrar per taxes de les terrasses de bars i restaurants. Aquest mes, l’Ajuntament ha aprovat l’ampliació del conveni amb Creu Roja amb 66.000 euros i l’aportació de 36.000 euros a Càritas per tal d’ajudar a cobrir les necessitats de famílies vulnerables. Per a projectes canalitzats a través de Dinamig, la futura Oficina de Reactivació (que obrirà al setembre) i una recent campanya per fomentar el consum en el comerç de proximitat, s’han destinat 155.000 euros. Altres destins de les ajudes han estat el reforç amb mesures de seguretat al casal Estiu Riu i la piscina municipal

D’altra banda, el consistori ja ha lliurat els 500 euros dels Ajuts Olot 500 als negocis perjudicats per la pandèmia. S’hi van presentar 418 peticions, però se’n van acceptar 368. La resta no complien els requisits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.