Economia

La Barcelona Wine Week ajorna dos mesos la seva segona edició i coincidirà amb Alimentaria i Hostelco

L’esdeveniment se celebrarà del 4 al 6 d’abril amb l’esperança que el context pandèmic sigui “més idoni”

La segona edició del saló Bar­ce­lona Wine Week, pre­vist ini­ci­al­ment del 7 al 9 de febrer, se cele­brarà dos mesos més tard “per la incer­tesa i les res­tric­ci­ons de mobi­li­tat gene­ra­des en l’actual con­text” fruit de la pandèmia.

Així, la cita ater­rarà a Fira Montjuïc entre el 4 i el 6 d’abril, coin­ci­dint de forma “excep­ci­o­nal” amb les dates de cele­bració de dues grans cites del sec­tor, Ali­men­ta­ria i Hos­telco (al recinte de Fira Gran Via), amb­dues també pos­po­sa­des ante­ri­or­ment per la crisi sanitària.

La decisió de l’ajor­na­ment està ava­lada per la comissió orga­nit­za­dora, on par­ti­cipa el Minis­teri d’Agri­cul­tura, Pesca i Ali­men­tació i la Con­fe­de­ració Espa­nyola de Con­sells Regu­la­dors Viti­vinícoles (CECRV), entre altres.

Les noves dates bus­quen que es pugui cele­brar l’esde­ve­ni­ment en un con­text “més i doni” i que “per­meti pre­ser­var la seva pro­posta de valor, garan­tir el màxim retor a les empre­ses par­ti­ci­pants i regu­lar la pro­jecció de futur del saló”, exposa l’orga­nit­zació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.