Economia

FIGUERES

Uns 800 inscrits participen a la Fira d’ocupació TreballemGi

Unes 800 persones que busquen feina s’han inscrit en la Fira d’ocupació TreballemGi, que s’ha fet avui a l’Auditori dels Caputxins de Figueres. L’esdeveniment, organitzat per la Cambra de Comerç de Girona i l’Ajuntament de Figueres, s’ha omplert de demandants de feina que podien de deixar el seu currículum en les 44 taules d’empreses i institucions, així com gestionar entrevistes personals amb els responsables de recursos humans. A més, l’aplicació de TreballemGi, on cal inscriure’s per participar-hi, oferia més de 200 llocs de treball amb perfils laborals diversos.

Els visitants presencials han estat uns 500, dels quals uns 250 eren menors de 30 anys. La resta d’inscrits han participat al TreballemGI en la seva versió en línia. L’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, ha ressaltat la importància de recuperar aquesta fira: “Apostem decididament per la dinamització econòmica de la ciutat, tot generant activitat empresarial i ocupació de qualitat que millorin la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes”. Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Girona, ha destacat la importància que estan adquirint aquestes fires, que serveixen “per detectar el talent” i són útils a les empreses perquè tenen l’oportunitat “d’entrevistar molts candidats en un espai concentrat de temps”.

Pel que fa a les empreses participants d’aquesta onzena edició, destaquen sectors ben diferents amb companyies com Amazon, l’Associació d’Empresaris d’Activitats d’Hostaleria de l’Alt Empordà, Inditex, Ametller Origen, Grup Peralada o Leroy Merlin.

La Fira d’ocupació TreballemGI Figueres Alt Empordà està destinada a qualsevol persona que busqui feina, tant inscrits a Garantia Juvenil com a públic en general. Pel que fa a les ofertes laborals, s’hi podran trobar oportunitats laborals per a tota mena de perfils. Des del camp de l’administració i la gestió, l’enginyeria, el comerç, l’educació, la mecànica, l’hostaleria, la sanitat o el transport. Les ofertes també inclouen diferents graus de formació i experiència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.