Torrons Vicens amplia la gamma de la històrica xocolata Jolonch
La compra de Xocolates Jolonch per part de la torronaire Torrons Vicens, ara fa un any, ja està donant uns primers fruits en forma d'ampliació de la gamma de productes de la xocolatera d'Agramunt, fundada el 1770 i fins ara en mans de la mateixa nissaga. La nova gamma de xocolates Jolonch incorpora sabors nous (xocolata blanca, amb llet, negra al 60%, al 90% taronja i praliné) i un nou disseny i logotip.
Això sí: es manté la producció de la xocolata Jolonch artesanal a la pedra, la de tota la vida, amb l'etiquetatge blau i blanc i el logotip de sempre. La xocolata es fabrica a les instal·lacions originals de Jolonch, que també fan de museu de la xocolata. Torrons Vicens, a més, hi ha afegit una tirada amb un etiquetatge especial, commemorativa del president Lluís Companys, a partir d'un fet històric: l'historiador Josep Benet va recollir l'anècdota que Companys, la nit abans de ser afusellat, va demanar com a última voluntat un tros de pa amb xocolata a la pedra d'Agramunt, per recordar els sabors de la seva infantesa.