Empreses

Carpi Pizza doblarà els locals amb la fusió d'una cadena

.L'empresa familiar catalana, amb seu a Pineda de Mar, passarà de 22 a 60 pizzeries després d'adquirir una firma molt implantada a Andalusia, Madrid i Euskadi

La cadena catalana tindrà cinc locals especialitzats en vendre frankfurts

La cadena cata­lana Don Carpi Pizza, espe­ci­a­lit­zada en l'ela­bo­ració i comer­ci­a­lit­zació de piz­zes per empor­tar-se, està ulti­mant “una col·labo­ració molt estreta” amb una altra cadena amb seu a Gra­nada. Després de l'estiu “es començarà a tre­ba­llar con­jun­ta­ment i el més segur és que a finals d'any o a ini­cis del 2015 es pro­du­eixi la fusió”, asse­gura Fran­cisco Fuen­tes, direc­tor gene­ral i màxim acci­o­nista de la cadena de piz­zes de caràcter fami­liar i amb capi­tal català més gran nas­cuda a Cata­lu­nya.

La cadena, que comer­ci­a­litza amb l'ense­nya Carpi Pizza, dis­posa en l'actu­a­li­tat de 22 locals on es fa el pro­ducte. Amb l'ope­ració d'adqui­sició de la cadena anda­lusa hi hau­ria un total de 60 locals espe­ci­a­lit­zats en l'ela­bo­ració de piz­zes per empor­tar. Tal com diu el màxim acci­o­nista de l'empresa cata­lana “El segon semes­tre d'enguany serà clau per aca­bar d'ajus­tar la manera de tre­ba­llar amb la cadena anda­lusa”, que ha pas­sat una època deli­cada. Fran­cisco Fuen­tes afirma que la direcció estratègica amb vista a la fusió es diri­geix des de Pineda de Mar, on hi ha les ofi­ci­nes i el magat­zem cen­trals del grup. “Amb tota segu­re­tat, perquè les nego­ci­a­ci­ons avan­cem molt bé, el pri­mer tri­mes­tre del 2015 ja hau­rem fet la fusió”, afe­geix el direc­tor gene­ral de Don Carpi Pizza.

De fet, la presència de Carpi Pizza a Cata­lu­nya està molt decan­tada cap a les comar­ques de costa. Sobre­tot cap al Maresme, Costa Brava i Gironès. També hi ha una piz­ze­ria a la capi­tal cata­lana. Quant a la cadena que s'absor­birà -Fran­cisco Fuen­tes no ha vol­gut dir el seu nom-, està molt estesa a diver­ses províncies d'Anda­lu­sia i a Madrid i Euskadi.

La filo­so­fia de Don Carpi Pizza és ela­bo­rar i comer­ci­a­lit­zar el pro­ducte perquè el cli­ent se'l mengi a casa seva. En aquest sen­tit es dis­posa del ser­vei de trans­port propi per fer-lo arri­bar a l'adreça que ha fet la petició. Fons de la direcció de l'empresa expli­quen que hi ha diver­sos locals on, a part de com­prar la pizza, també es pot men­jar.

Amb 200 tre­ba­lla­dors, la cadena cata­lana va néixer a a Bla­nes ara fa vint anys. Davant d'aquesta efemèride, les pri­o­ri­tats de l'empresa cata­lana ara no pas­sen per seguir ampli­ant la xarxa de locals a Cata­lu­nya sinó per tre­ba­llar perquè la fusió amb la firma anda­lusa avanci segons el pre­vist.

Frank­furt per empor­tar-se.

La cadena cata­lana no s'ha vol­gut que­dar només en la pizza. Fa dos any va ini­ciar una nova línia de negoci. Con­cre­ta­ment l'ober­tura de locals amb l'objec­tiu d'ela­bo­rar frank­furts per empor­tar-se. Això es va fer amb la marca Luiggi. En aquests moments hi ha tres locals. “Fun­ci­ona molt bé aquesta nova acti­vi­tat”, explica Fran­cisco Fuen­tes. Pre­ci­sa­ment ara es tre­ba­lla en l'ober­tura de dos nous punts, afirma el direc­tor gene­ral del grup. Pri­mer s'Agaró i a finals d'any hi haurà un nou local a Lli­nars. Segons fonts de l'empresa, no hi ha un pla defi­nit quant a l'expansió de locals de la marca Luiggi. Però el cert és que se n'ani­ran obrint en funció “de les opor­tu­ni­tats”, sen­ten­cia Fuen­tes. Si d'una cosa està orgu­llosa la direcció de la cadena cata­lana és de la seva forta implan­tació a la costa des de Bar­ce­lona fins a la Costa Brava. Ara, amb la futura fusió la seva presència serà també una rea­li­tat en altres zones de l'Estat espa­nyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Carpi Pizza doblarà els locals amb la fusió d'una cadena