Política

manifestació antiterrorista

El govern espanyol se suma a la manifestació contra el terrorisme a Barcelona

La Moncloa confirma que dissabte participaran a l’acte en memòria de les víctimes dels atemptats del 17 i 18 d’agost

L’executiu estatal anima la ciutadania a acudir a la convocatòria

El govern espanyol s’ha sumat formalment a la mobilització convocada per expressar el rebuig al terrorisme i els atemptats de la setmana passada a la capital catalana i Cambrils.

La Moncloa ha anunciat aquest dimecres que el proper dissabte participarà en l’acte impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat “en memòria de les víctimes” i com a “mostra d’unitat en el dolor i en la voluntat d’acabar amb la desraó del terrorisme”.

L’executiu estatal anima tota la ciutadania espanyola a assistir a la manifestació per demostrar que l’espanyol “és un poble unit front a la barbàrie en els valors de la democràcia, la llibertat i els drets humans”.

En qualsevol cas, garanteix que estaran representats per representants de les diferents autoritats de l’Estat. La nota no concreta la xifra ni quins seran aquests representants, però avança que organitzarà “un dispositiu de transport” per facilitar els trasllats i moviments de les persones que ja els han manifestat el seu interès per desplaçar-se a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.