Música

La Videoteca

Jordi Savall dedica “un cant de solidaritat i compassió” als represaliats

El director català ofereix un bis durant un concert al Castell de Versalles a les persones “que pateixen persecució política” a Catalunya

El director i compositor català Jordi Savall va dedicar dilluns passat “un cant de solidaritat i compassió” als independentistes catalans que “pateixen la persecució política”.

El gest es va produir en el marc de l’audició de La passió segons Sant Marc de Johann Sebastian Bach al Castell de Versalles, en aquesta localitat francesa.

Després de conduir l’obra de Bach, els aplaudiments del públic van comportar un bis de l’orquestra. Va ser aleshores quan Savall va explicar que el que s’interpretaria a continuació era “un cant de solidaritat i compassió”. I va afegir: “Personalment el vull dedicar a totes les persones que en aquests moments al meu país pateixen la persecució política”.

El director general dels espectacles del Castell de Versalles, Laurent Brunner, ha penjat al seu compte de Facebook un vídeo que recull el moment, i que us oferim a La Videoteca d’aquest dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.