Política

L’entorn de Puigdemont atribueix a “pressions de les autoritats espanyoles” que no pugui participar en un acte universitari Mèxic

Estava previst que el president participés el proper dilluns per videoconferència en un col·loqui sobre els presos polítics

“Allà on la repressió intenta posar barreres, la llibertat sempre s’obre camí”, assegura

El 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no participarà finalment en un acte de la Universitat de Mèxic dilluns vinent que porta per títol Presos polítics a Catalunya? I la defensa de la terra a Mèxic, on estava previst que intervingués per videoconferència.

L’historiador i director de l’oficina de Puigdemont Josep Lluís Alay ha explicat en un missatge a les xarxes socials que el líder de JxCat s’ha vist “obligat a renunciar a la seva participació” en l’acte “davant dels canvis de darrera hora” proposats per representats de la universitat. “Ens informen que els canvis eren resultats de pressions d’autoritats espanyoles”, apuntal Alay.

Puigdemont ha reaccionat a l’anunci assegurant que “allà on la repressió intenta posar barreres, la llibertat sempre s’obre camí”. En el mateix missatge, el president dona les gràcies als estudiants mexicans “per l’esforç” que han fet “ fins al final ”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.