Política

Vox no aprovarà els pressupostos andalusos si Casado no es retracta

Vox ha posat preu a l’aprovació dels pressupostos andalusos i condiciona donar-hi suport al fet que Pablo Casado rectifiqui les declaracions que va fer després de la davallada electoral del seu partit sobre la formació ultradretana.

En un intent de desmarcar-se de Vox, Casado va anomenar extrema dreta aquest partit i va acusar el seu líder, Santiago Abascal, d’haver viscut durant anys de paradetes i prebendes.

Ahir el portaveu parlamentari de Vox, Alejandro Hernández, va dir que no era raonable asseure’s a negociar amb algú que els insulta. El PP andalús i el govern andalús no estan disposats a disculpar-se perquè consideren, com va dir el portaveu del PP al Parlament, José Antonio Nieto, que el que hi ha a la dreta de la dreta és la ultradreta.

Ahir, durant els actes de la celebració de la Comunitat de Madrid, Casado va evitar deliberadament saludar Ángel Garrido perquè va deixar el PP per anar a Ciutadans. Garrido ja era assegut quan el líder del PP va passar per davant seu sense mirar-lo i va saludar efusivament tots els convidats situats a la seva dreta, menys ell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.