Salut

Jordi Sánchez, aïllat a Lledoners per haver estat en contacte amb un possible cas de Covid-19

El dirigent independentista es troba bé i no té símptomes

L’expresident de l’Assemblea està a l’infermeria a l’espera dels resultats de les proves i, si dona positiu, serà traslladat al Pavelló Hospitalari Penitenciari de Terrassa

L’expresident de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) Jordi Sànchez es troba aïllat a l’infermeria del Centre Penitenciari de Lledoners per haver estat en contacte amb un possible cas de coronavirus.

Sànchez es troba bé i no té símptomes però ha tingut contacte amb una persona que probablement s’hauria encomanat el virus i que “quasi segur que la diagnosticaran”, segons han informat a l’ACN fonts properes al dirigent independentista.

Segons les mateixes fonts, el mateix Sánchez va informar als serveis penitenciaris del contacte amb un possible infectat i dijous es va sotmetre a una prova en un centre hospitalari de Manresa.

Fonts penitenciàries han explicat a l’ACN que Sànchez està aïllat en una cel·la de la infermeria a l’espera de saber el resultat de les proves, tal com marca el protocol.

En el cas que estigués contagiat hauria de ser traslladat al Pavelló Hospitalari Penitenciari de Terrassa, que és també el que indica la normativa aplicable per a un cas d’aquest tipus, segons les mateixes fonts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.