Societat

En marxa el primer judici de Villarejo amb Corinna Larsen de testimoni

Està acusat de presumptes calumnies a l’exdirector del Centre Nacional d’Intel·ligència

El jutjat penal número 8 de Madrid ha donat inici aquest divendres al primer judici a l’excomissari José Villarejo com acusat per calumnies a l’exdirector del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) Félix Sanz Roldán. Està previst que declari com a testimoni l’empresària Corinna Larsen.

La vista ha començat al voltant de tres quarts d’onze. Villarejo s’asseu per primer vegada a la banqueta malgrat que és una causa aliena a la que el manté en presó preventiva des de novembre de 2017 per ordre de l’Audiencia Nacional per presumptes encàrrecs d’espionatge.

A l’inici de la vista, el lletrat de l’excomissaria ha demanat al jutge que sigui el propi acusat qui interrogui a San Roldán, com a advocat. Villarejo ha estat traslladat des de la presó d’Estremera fins els jutjats.

A banda de la declaració de Villarejo, un dels temes que més expectació ha generat en aquest judici és la declaració com a testimoni de qui va ser l’amiga del rei emèrit, l’empresària alemanya Corinna Zu Sayn-Wittgenstein, que compareixerà per videoconferència des del Regne Unit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.