Societat

“Hi haurà contagis; encara hi ha molta gent no vacunada”

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va afirmar ahir que les imatges d’aquests últims dies a Gràcia li han “agradat menys” que les dels festivals de música del mes de juliol. I va advertir que “molt probablement hi haurà contagis, perquè hi ha molta gent no vacunada, amb poca mascareta i gens de distància”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, el conseller va voler fer un toc d’atenció a la gent perquè es vacuni com a única mesura de protecció davant una sisena onada, que “és molt probable” que arribi a Catalunya.

“Encara queda molta gent per vacunar; tenim les vacunes i el personal preparat”, va dir Argimon després d’insistir que no es pot descartar una nova onada amb una variant “més virulenta i infecciosa” i va instar la població a vacunar-se al més aviat possible per estar protegida.

Actualment hi ha un 75% de la població amb una primera dosi i Argimon vol que al setembre, quan comenci el curs escolar, el 100% de la població tingui la primera dosi i un 50%, la pauta completa.

Argimon va tornar a apel·lar a la responsabilitat de tothom, “tant de dia com de nit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.