Societat

Dos morts en el brot detectat en una residència de la Sénia

L’Onada de la Sénia notifica també onze positius

Les defuncions es van produir el cap de setmana passat

Un brot detectat la setmana passada a la residència L’Onada de la Sénia, a la comarca del Montsià, ha provocat la mort de dos avis. Segons va confirmar ahir el Departament de Salut, en el brot també s’han confirmat onze positius, nou de residents i dos entre els professionals.

Va ser el mateix ajuntament qui va informar del brot a través de les xarxes socials. El Departament de Salut juntament amb el Departament Drets Socials i Salut Pública de Tarragona i les Terres de l’Ebre van muntar un equip d’intervenció ràpida per tal d’adoptar les mesures i els aïllaments necessaris per controlar ràpidament el brot, mentre que des d’atenció primària es realitzen cribratges continuats al centre. Alguns residents han estat traslladats al centre L’Onada de Tortosa i, en els casos que s’ha requerit, al centre sociosanitari de Jesús.

La residència de la Sénia té 28 places, a més de 10 de centre de dia. Les defuncions van tenir lloc aquest cap de setmana passat.

El gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, Joan Nin, ha lamentat la situació i ha alertat que no es pot “ abaixar la guàrdia amb les mesures de protecció i cal continuar amb l’estratègia de vacunació”.

LA XIFRA

11
persones
han donat positiu en els cribratges que s’han fet al centre després de detectar el brot.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.