Societat

Els Mossos investiguen dues agressions a dues dones a Molins de Rei

Van tenir lloc el dia 23 de desembre a la zona del parc de Collserola

Els Mossos d’Esquadra estan investigant dues agressions a dues dones que van tenir lloc la tarda del 23 de desembre passat a Molins de Rei (Baix Llobregat), a la zona del parc de Collserola, per part d’un home que anava amb bicicleta, segons ha avançat El Periódico i han confirmat fonts policials.

La primera agressió, que ha estat denunciada a la policia catalana, va tenir lloc quan una dona passejava amb el seu gos i un ciclista que es va creuar amb ella es va detenir i es va quedar esperant-la per a, posteriorment, intimidar-la preguntant-li si volia tenir sexe amb ell.

Li va respondre que no i ell va insistir, donant la volta i tornant amb la bicicleta fins on era la dona, qui va fugir de la zona, va trobar un grup de veïns que passejaven pel parc i, posteriorment, va denunciar els fets davant la policia local.

La segona agressió que investiguen els Mossos, que de moment no ha estat denunciada, va ocórrer la mateixa tarda en un lloc proper al de la primera.

En aquest cas, una veïna de Molins que havia sortit a córrer va sentir uns crits i en apropar-se al lloc es va trobar una dona al terra i un home, que tenia una bicicleta, sobre ella, agafant-la pel cabell, ha explicat la testimoni al citat diari.

L’home, que portava un ganivet, va deixar anar la dona quan la veïna va amenaçar amb trucar a la policia i va fugir amb bicicleta amb la motxilla de la víctima.

En tornar al municipi, les dues dones es van trobar amb una patrulla de la Guàrdia Urbana i van informar de l’ocorregut als policies, que van assenyalar que la descripció de l’agressor coincidia amb la de la primera víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.