Societat

Un germà demana que es declari la defunció d’Antonio Anglés, el presumpte assassí de les nenes d’Alcàsser

Va ser vist per darrer cop a la Badia de Dublin fa 30 anys

Un dels germans d’Antonio Anglés, considerat coautor del triple crim d’Alcàsser juntament amb Miquel Ricart, ha demanat que es declari judicialment la seva defunció.

El jutjat de primera instància i instrucció 5 de Catarroja ha començat a tramitar la petició i ara és pendent del jutjat 6 d’Alzira, instructor del cas Alcàsser, que manté oberta la causa per la localització d’Anglés.

Antonio Anglés està considerat l’autor material del segrest, violació i assassinat de Miriam García, Desirée Hernández i Toñi Gómez, les tres noies de 14 i 15 anys que van ser assassinades l’any 1992. L’altre acusat, Miguel Ricart, va ser condemnat a 170 anys de presó, però va sortir l’any 2013 quan es va desactivar la doctrina Parot.

A Anglés, la responsabilitat penal del qual no s’extingirà fins al desembre del 2029, se li va perdre la pista el 1993 a la badia de Dublín, quan viatjava com a polissó en un vaixell. Segons publica Las Provincias, la família va decidir formalitzar la petició després de 30 anys sense que la policia espanyola i la Guàrdia Civil no hagin trobat cap pista sobre el seu parador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.