Societat

La UPC i la UB convoquen un minut de silenci per demà

Una de les víctimes estava fent el doctorat a la Universitat de Barcelona i les altres dues eren estudiants de màster de la Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa

La Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat de Barcelona han convocat per demà divendres un minut de silenci a les dotze del migdia en record a les tres víctimes mortals a l’accident que s’ha produït aquest matí a la mina de potassa de Súria.

Les dues universitats han fet públic un comunicat per separat en què expressen el condol a familiars i treballadors i aclareixen la relació que tenien els treballadors morts amb el món acadèmica. Segons les universitats, dues d’elles eren estudiants de màster a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM), una les quals estava fent les pràctiques d’empresa. I la tercera, a banda de treballador de l’empresa, estava cursant el doctorat a la Universitat de Barcelona (UB).

La UPC, a més, ha suspès fins dilluns les classes del màster i de 3r i 4rt curs del grau vinculats als estudis d’Enginyeria de Mines.

Els cossos de les tres víctimes, de 28, i 29 i 31 anys, han estat rescatats cap a les sis de la tarda i, un cop el jutge ha certificat l’aixecament dels cadàvers, han estat traslladats als serveis funeraris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.