Societat

Quinze ferits durant la mascletà de Castelló

Divendres passat un altre incident amb una carcassa va provocar una vintena de ferits en una mascletà a València

Un total de quinze persones han resultat ferides i dues més han hagut de ser ateses per una lipotímia per un incident amb una carcassa durant la mascletà que es fa aquest dilluns a Castelló amb motiu de les festes de la Magdalena. Segons han explicat a EFE fonts de seguretat Pública de l’Ajuntament de Castelló, catorze dels ferits presenten ferides lleus a la cara, el coll i els braços i ja han estat ateses in situ pels serveis sanitaris. Una d’elles ha ingressat a l’Hospital General de Castelló per un fort dolor a l’oïde.

L’incident s’ha produït a l’avinguda de Capuxino amb el carrer Bernat Artola per causes que s’estan investigant. És el segon incident durant una mascletà que es produeix en pocs dies. Divendres passat una carcassa despresa de la pirotècnia de la tradicional mascletà de València va causar 21 ferits, dos dels quals amb cremades a les cames.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.