Societat

Els taxistes anuncien quatre dies de protesta a l’aeroport

Aquesta nova ofensiva contra els conductors “pirata” està programada per la setmana vinent

Élite Taxi assegura que els conductors il·legals els fan perdre entre 800 i 1.000 serveis diaris

La batalla del sector del taxi contra els conductors “pirata” a l’aeroport de Barcelona no s’atura. El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, amb més de 2.000 associats, ha anunciat aquest matí una nova tongada de protestes per a la setmana que ve. Álvarez ha concretat que el mateix dilluns començaran les mobilitzacions amb una acció “sorpresa”, una “invasió” a la T1 i una aturada del servei entre les deu del matí i dotze del. Les mobilitzacions continuaran dimarts amb una “xiulada infernal” a la zona d’arribades de la T1 que s’anirà repetint durant 30 minuts cada dues hores. Les accions continuaran dimecres amb una marxa lenta entre la T1 i la T2 i dijous hi haurà una nova “invasió” al vestíbul de la T1 i una assemblea per decidir si es traslladen les mobilitzacions al centre de la ciutat. Els taxistes critiquen la “inacció” d’Aena davant el que consideren que és una competència deslleial dels conductors “pirates” i recorden que els únics taxis legals “són grocs i negres”.

Alvarez ha denunciat la “falta de seguretat” que hi ha a l’eroport i ha explicat que en 11 dies han “fet fora més de 45 conductors pirata”. Asseguren que han fet un estudi de l’actuació d’aquests cotxes i que la seva activitat “fa que es perdin entre 800 i mil serveis cada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.