Societat

Presó per a un home per agredir sexualment una dona a la llera del Llobregat

La víctima el va identificar uns dies més tard a la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi

Un jutge ha decretat presó provisional per a un home acusat d’haver agredit sexualment una noia que passejava per la llera del riu Llobregat a principis del mes de març. La víctima, de 30 anys, caminava escoltant música quan un home li va començar a fer tocaments pel darrere i li va ensenyar els genitals, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat fonts policials a l’ACN.

La dona va intentar fugir, però l’agressor la va immobilitzar exercint la força. Els crits de la víctima van alertar un altre noi que hi havia a la zona i l’agressor es va escapolir.

Tres setmanes després de registrar-se l’agresió, la noia va identificar l’assaltant a la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Juntament amb el seu pare, van seguir-lo mentre avisaven els Mossos d’Esquadra i van observar que perseguia una altra noia, segons ha explicat el rotatiu. La presumpta nova víctima va escapar. L’agressor també va intentar fugir, sense èxit, però una patrulla dels Mossos el va aturar i detenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.