Societat

Restablerta la circulació de l’AVE entre Barcelona i Madrid

Una avaria a Osca que ja ha estat reparada ha afectat a tota la circulació de trens durant més de dues hores

L’avaria que s’ha produït aquesta tarda al municipi de Ballobar, a Osca, ja ha estat reparada i, tot i que amb retards, s’ha pogut restablir la circulació de trens de l’AVE entre Barcelona i Madrid, segons ha informat Protecció Civil. Com a conseqüència de l’avaria, tots els trens del trajecte entre les dues capitals havien deixat de funcionar i cinc d’ells han estat aturats en diferents punts .

Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del pla d’emergències ferroviàries Ferrocat, que ja ha estat també desactivada. Fonts d’Adif han informat que de moment s’estan produint retards perquè els trens necessiten l’autorització per poder circular al tram entre Ballobar i Valfarta.

Fa menys d’un mes, en concret els dies 27 i 28 de març, es van produir dues avaries que va afectar tres de l’AVE a Barcelona. A la primera es van haver d’evacuar 94 passatgers i a la segona 111, als quals se’ls va oferir transport alternatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.