Societat

L’OMS insisteix en la vacunació contra la covid-19 per obtenir una immunització global

Diu que les actualitzacions en la composició han de tenir en compta l’evolució del virus

Després d’haver decidit que la covid-19 ja no és una emergència de salut pública, la Organització Mundial de la Salut (OMS) ha emès avui un comunicat garantit que les vacunes actuals continuen oferint una alta protecció contra les formes més severes de la malaltia i el risc de mort i insisteix en la seva utilització per aconseguir una immunitat global. Així mateix, l’OMS ha insistit que l’actualització en les composicions de les vacunes han de tenir en compta l’evolució del virus. I per aconseguir-ho han de tenir en compte sempre les variants de més circulació amb l’objectiu de reduir al mínim els símtomes. Aquestes són algunes de les conclusions del grup d’assessor de les vacunes que s’ha reunit per revisar els protocols.

Els experts han recomanat també que es continuï oferint a la gent les vacunes autoritzades amb l’objectiu d’augmentar la immunitat global per poder fer-hi front a les variants emergents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.