Societat

Tarragona multa l’empresa de recollida de brossa per barrejar envasos amb rebuig

El ple ratifica la sanció a FCC que haurà de pagar 250.000 euros

L’empresa va ser sancionada a finals del 2019 per portar a la incineradora residus no adequats

L’Ajuntament de Tarragona ha multat a l’empresa de recollida de brossa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) per barrejar envasos amb rebuig. El ple municipal ha ratificat avui la sanció a l’empresa en l’última sessió abans de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig amb 25 vots a favor i les dues abstencions del PP. La mala praxis de l’empresa es va denunciar el mes de febrer passat justament en una zona de la ciutat on s’està portant a terme una prova pilot de recollida selectiva. “És un dia trist”, ha lamentat el regidor de Neteja Jordi Fortuny, que considera que darrera de l’actuació hi ha una intenció “maliciosa” que evidencien la necessitat d’un nou contracte de la brossa que vetlli per un major “control” del servei.

No és el primer cop que l’Ajuntament sanciona a l’empresa FCC. A finals de l’any 2019 l’empresa va ser sancionada amb una multa de 60.000 euros per traslladar a la incineradora residus no adequats. En aquell moment, Fortuny ja va avançar que l’empresa tenia altres expedients oberts que podien acabar en noves multes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.