Successos

Tres morts per l’atac de drons ucraïnesos a la regió russa de Bélgorod

Segons les forces russes, s’ha atacat uns terrenys propers a un sanatori

Tres persones han mort a conseqüència d’un atac ucraïnès amb drons a la regió russa de Bélgorod, segons ha informat el governador de la zona, Viacheslav Gladkov. “Les forces ucraïneses han llançat un aparell explosiu des d’un dron, quan les persones eres al carrer“, ha informat Gladkov a Telegram en una informació recollida per Efe. El governador rus ha precisat que l’atac s’ha produït en un terreny on hi ha un sanatori a la localitat de Lavri del districte de Valuisk, a Bélgorod.“Dos homes han mort al lloc dels fets. Els metges han lluitat per la vida de l’altre fins a l’últim moment però les seves ferides eren incompatibles amb la vida”, ha afegit.

A més del de Bélgorod, Rússia ha denunciat un nou atac amb drons sobre la capital, Moscou, que ha causat alguns danys en un edifici de la City. Segons ha informat el Ministeri de Defensa, els drons han estat destruïts als districtes de Mozhaiski i Jimki, de la regió de Moscou. I, un tercer, “interceptat per mitjans de lluita radioelèctrica, ha perdut el control i ha xocat amb un edifici en construcció del complex financer Moscow City”.

Els atacs amb drons se succeeixen dia rere dia. Precisament, Rússia ha tornat a atacar aquesta passada nit la regió ucraïnesa d’Odesa, al sud del país. Aparells kamikaze no tripulats Shahed de fabricació iraniana han estat llançats sobre infraestructures dedicades a la producció i el transport de cereals i han provocat danys en magatzems de gra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.